B… aan de Amstel

Best wel duur… de gemiddelde prijs van een ‘zoveelste’ handsboek: eur 7,50,- Gelukkig waren we vroeg, en aangezien we volgende week op vakantie gaan, moest de boekenkast weer aangevuld, aangezien Lief geen boeken genoeg meer had. En je weet: “Een mens kan nooit genoeg boeken hebben” is hem op het lijf geschreven.

17-8-2008

Nadat we bij de ‘ Boekenmarkt aan de Amstel” zij geweest vandaag weer nieuwe aanvoer van boeken. Ik heb weinig leesboeken gekocht, maar daarentegen des te meer kookboeken.

Het ‘Pasta’ kookboek van Bridget Jones, waarvan Bol.com het isbn nr niet kan vinden… die kun je dus alleen maar in een winkel of op een boekenmarkt aanschaffen. De uitgave van 1993 vond ik vandaag, en viel erop vanwege de pasta machien die ik enige tijd geleden in Delf kocht 🙂

Het volgende kookboek, aangezien m’n zus biologisch voer verkoopt (al 10 jaar! ’t Zonnemeer) en wij op het moment zeer bewust van eten en wat er wel/niet inzit.
Biofood
Biofood
F. van Arkel

De lichtsteen / 1 Nefer de zwijgzame
De lichtsteen / 1 Nefer de zwijgzame
Christian Jacq

De magie van Elfen intens ervaren, leek me wel een grappig leesboekje..
the Birthday book is een doe het zelf invuller, aangezien ik altijd verjaardagen vergeet, of kwijtraak…

Het groot decoratie en doe-het-zelfboek, geschreven door Mike lawrence onder redactie van Willem Aalders, je kunt erin lezen en zien hoe je zelf gaat tegelzetten, haha.

Feestelijk kerstfeest door Pamela Westland, uitgeverij Terra & last but not least Het grote vis-, schaal-, en schelpdieren kookboek van Judith Ferguson uitg. Brimar. Hoogst waarschijnlijk is die laatste de beste aankoop van de hele dag. In ieder geval staat er een geweldig recept in hoe vissoep (bouillabaise) te maken, maar liefst 2 versies; Frans en Italiaans!

Afdrukken