Zondag Haarlem

Haarlemse Boekenmarkt! Teveel boeken gekocht om nu op te noemen, maar binnenkort pas ik de boekenlijst (zie bovenin het menu) weer aan met een deel van de recente aanwinsten. Leuk, dat was het en een voldaan gevoel met al die lettertjes in m’n rugzak.

Daarna nog gezellig bij m’n ouders geluncht; die waren net terug van een lange vakantie in Frankrijk. Fijn dat ze weer heelhuids thuis zijn gekomen.

Boeken van de Haarlemse Boekenmarkt 2008

Tuinieren in kleine tuinen
Tuinieren in kleine tuinen
Lance Hattatt

Beschrijving:

De tocht voert langs ambachtelijke manden van Nederlandse wilgeteen, Franse manden van gevlochten druiveranken, exotische manden van gevlochten bamboe of rotan uit het Verre Oosten, Italiaanse draadmandjes en niet te vergeten de Engelse plukbaskets. Vele wetenswaardigheden over het oorspronkelijke gebruik van allerlei soorten manden gaan vergezeld van nuttige tips voor een modern hergebruik van dit natuurlijke verpakkingsmateriaal. De foto;s laten zien hoe manden te combineren zijn met vele bloemen en planten en door de grote verscheidenheid passen in elk interieur. Een speciaal hoofdstuk Practische Wenken geeft de juiste basisinformatie om zelf aan de slag te gaan.
Manden

De kat die de dief schaduwde
De kat die de dief schaduwde
Lilian Jackson Braun

Levend verleden
Levend verleden
R. Garcia y Robertson

Bewaren

Afdrukken