Ondertrouw, 16 september 2005

Vandaag zijn we in het stadsdeelraad kantoor in ondertrouw gegaan. Jeroen kreeg daarvoor een vrije dag, zodat we bedacht hadden iets leuks te gaan doen. In eerste instantie wilden we een weekendje naar Leiden, maar in tweede instantie besloten we gewoon, lekker thuis te blijven en s’middags een autootje te huren. Kortom; de hort op. Maar eerst even een nieuw matras bestellen bij Heintje Dekbed op de Ten Kate markt.

Korenmolen de Zandhaas

Ik wilde graag naar de Korenmolen de Zandhaas in Santpoort-Noord. Daar malen ze allerlei soorten melen, maar hebben er ook pakketten voor het kweken van champginons e.d. Aangezien dit in de richting van Groen was, zijn we hier eerst naartoe gereden. Ik kon niet kiezen en heb er heel veel verschillende pakjes meel gekocht. Lekker voor de broodbakmachien.

het wapen van Brederode

Toen wisten we het niet meer zo goed, maar zaten vlak bij de Ruine van Brederode. De vorige keer dat we er waren, was het bere-koud. Maar het is er zo mooi en rustig.

Brederode

En we waren er inderdaad bijna de enige mensen.

Brederode

Brederode

Maquette

Doorkijkje

Doorkijkje

Bruidspaar Brederode

Bijna de enige mensen, want het andere stel dat er rondliep, was net getrouwd! Ook toevallig..

Rolls Royce

Toen we naar buiten liepen kwamen we erachter dat ze met deze auto waren aangekomen. Ehm, we moeten nog vervoer regelen, zei Jeroen. Dit is wel mooi. “eh, wij gaan ook trouwen”, zei hij tegen de chauffeur. We hebben een url van die meneer gekregen. Kunnen we altijd nog bedenken. Maar voor mij maakt het niet zoveel uit.

Riche Grand Cafe

Ik heb nog aardig wat eikeltjes geraapt op de parkeerplaats en toen we eenmaal in de auto zaten, hadden we dorst. Dus, even door naar Zandvoort. Daar zit Riche, Grand cafe en restaurant, en als je mazzel hebt, kun je voor de open haard zitten. Wij hadden die mazzel.

Jeroen op z'n liefst

Moe maar voldaan hebben we thuis een lekkere kop soep gegeten, met tapas en daarna nog een simpele pasta maaltijd. Het was een goeie dag.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Afdrukken Afdrukken