Hoenderloo, dag 7

Aangezien Lief niet lekker was (vast aangestoken in de supermarkt te Beekbergen, waar het winkelpersoneel nog in z’n handen hoest!), en het de hele dag plensregende, besloten we in het huisje te blijven en een luie dag te houden. Lief op de bank met boek, thee en paracetamol. Ik aan de eettafel met een knutselwerkje; de eerste keer dat ik zo’n poppetje met tricot-gezichtje maakte. Met enig gemopper, want de handleiding was niet geweldig & niet compleet. Maar ’t kastanjepoppetje is wel grappig geworden, en zo’n rustdag is ook wel ergens goed voor.

#watetenwevandaag Franse cassoulet met sperzieboontjes en stokbrood hmmm *liktvingersaf*

Na de Irish Coffee ruimden we vast een deel van onze inboedel op, aangezien we morgenochtend gaan vertrekken.

Lief kruipt uit bad, ik er in, bijna alle spullen zijn ingepakt & morgenochtend rijden we weer naar huis… dag eekhoorntjes, vogeltjes, konijntjes… slaap lekker..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Afdrukken Afdrukken