Aardbeien

Zoveel groeit er in m’n Paleistuin-Noord en ik kom er door het vele buiten zijn niet aan toe om echt iets te laten zien. M’n aardbeien deden het dit jaar niet geweldig. Ik haalde hangplantenbak vorig jaar bij de Dekatuin, toen vond ik ze een behoorlijke miskoop. Toch hield ik ze over dit jaar, dat lukte. Daarna gingen ze sowieso te laat de bak in, omdat deze nog niet klaar was. Het is een van de hoogste bakken aan de achterkant van de potager Ik dacht; dan kunnen ze vast goed aan de zijkant hangen.

En hangen, dat deden de plantjes ook. Maar dan anders…

aardbeien

Hm, ook dit was niet helemaal de bedoeling. Elke keer dat ik er langs loop, trap ik die aardbeienplantjes in spe plat, ook een beetje zielig. Maar blijkbaar willen de plantjes babies maken, dus wat nu…

De oplossing werd deze:

Misschien lukt het 🙂

Afdrukken