Bij Bam!

In dit geval was ik vanochtend met mijn Buuf R. op de fiets op een missie. Niet echt een missie, maar zij gaat bijna elke maandagochtend naar Bij Bosshardt en komt dan met allerlei spullen voor een prikkie terug. Enige tijd geleden kreeg ik een uitnodiging van haar; “ga een keer mee, je vindt het leuk”. En als Buuf R. dat zegt, klopt het ook. Dan leert ze me dingen. En ik haar soms ook, denk ik 🙂

Oh, dat schattige witte honingpotje. “0,50 cent, daar hoef je ‘m niet voor te laten staan, tenzij er chippies opzitten”. Het honingpotje zat helemaal vol met chippies (oneetbaar in ieder geval), dus liet ik ’t staan. Maar ik vond wel twee mooie lappen, de bierglazen voor een duppie per stuk, die wij gisteren op de rommelmarkt op de IJsbaan niet vonden. Kijk, dan ga ik liever met m’n Buuf op stap, dan in m’n eentje naar de Hema!

Afdrukken