Augustus; 1e weekend

Gisteren begon voor ons het eerste weekend van augustus. Gelukkig kon m’n Lief een vrije dag opnemen, zodat we gisterochtend naar de Jaarmarkt in Santpoort konden. Een soort van Koninginnedag in het klein. ’s middags hadden we tijd over om in de Paleistuin-Noord een en ander op te ruimen (lees sjouwen, steunen, wieden), en het rozenprieeltje neer te zetten. Waar overigens geen roos tegen aan gaat groeien 🙂

Zaterdagochtend echt veel te vroeg wakker, Ik ging heel snel op de fiets naar het tuincentrumpje, bramenplanten gehaald, Lief was ondertussen naar de kapper en hardlopen, toen croissantjes bakken en koffie op ons Patio-Noord, daarna bij pa & ma koffiedrinken (net terug van vakantie). Zaten we lekker buiten, ineens een enorme plensbui!

Op de terugweg toch nog even die twee blauwe clemati halen bij ’t zelfde tuincentrumpje, thuis ging Lief tukje doen, en ik plantjes in de grond zetten, en toen we buiten borreltijd wilden doen, begon het ineens enorm te plenzen. Het was van tevoren een geweldig gezicht, die wolken die op ons afkwamen, maar ik ben wel een beetje klaar met het weer dat steeds aan/uit doet..

Wat de ganzen ervan vinden weet ik niet, maar opvallend vandaag dat er hele kuddes in V-vorm door de lucht vlogen!

Afdrukken