Lelijke dief!

Weet je nog dat ik van die leuke plantenbakken voor mijn raam heb staan? Ja, in de vensterbank aan de straatkant, ja, waar iedereen langsloopt op de stoep. Er staan er 4, voor elk raam 2. De mini-narcissen zijn ook heel mooi aan het bloeien, en alles stond er heel gezellig bij. Want in het voortuintje is alles zo’n beetje doodgegaan in de winter.

 

Ze hebben me ervoor gewaarschuwd. Maar daarom mag ik er nog wel de pest over in hebben. Want sinds vandaag is heel sneaky de mooiste (die rechter) gejat.

Ik wou dat mensen met hun poten van de spullen van een ander afbleven! Maar zelfs de kinderen die hier op straat spelen, leren dat niet van hun ouders.  Weet iemand ergens een plek waar je rustig kunt leven zonder last te hebben van anderen? Want ik ben die ‘ikke-ikke-ikke mentaliteit’ hier namelijk behoorlijk zat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Afdrukken Afdrukken

3 reacties

  1. Oooo. Ik wou dat ik het wist!! Dan zouden we er samen heen kunnen gaan, en dan ongeveer een km tussen onze huizen, zodat we geen last van elkaar zouden hebben, maar wel af en toe gezellig langs konden wippen. Ze zeggen dat het in Noord-Groningen nog kan, maarja, dat is wel weer héél erg ver!

  2. Hee droppie…..

    Wat een verdrietig berichtje….

    Leg ze voortaan maar aan de ketting…incl. de dief..

    Een oppepperkus van mij..

    liefs….(gauw elkaar weer even zien hoor)..

Reacties zijn gesloten.