1e Paasdag 2008

Gisteravond waren we naar een hele leuk voorstelling van http://www.hassansangels.nl, ik dacht op een gegeven moment dat ‘k erin bleef, en heb vandaag enigszins spierpijn in m’n kaken van de lach! ‘Goed nieuws uit Nederland’ is een aanrader, maar als je die nog wilt zien, moet je snel zijn, eerdat het seizoen is afgelopen.

Om half 12 lagen we eindelijk in bed, en konden wonder boven wonder vanochtend uitslapen! Pluisje maakte me om 6:35 wakker, kwam er bij liggen en toen ik wakker weer werd keek ik op de wekker en die zei “10:00”! Ik wist niet wat ik zag, dat is maanden geleden.

Reden we vanochtend door de sneeuwstorm weer naar Haarlem, dit keer voor een hele gezellige, en ook lekker brunch met m’n ouders. Dat was een goed idee. M’n moeder wist mij te herinneren dat ik vroeger heel vaak een paasbrunch deed (maar dan met zusjes en vriend(innet)jes), ikzelf was dat alweer vergeten. Toen we aankwamen sneeuwde het en waren de buren een sneeuwpop aan het maken, en toen we in de namiddag voldaan & moe wegreden, was alle sneeuw alweer gesmolten.

Zo direct begint er een goeie film en eten we iets simpels, morgen gaan we hopelijk nogmaals heerlijk uitslapen. “Als Pluis het wil” 🙂

Afdrukken