Moederdag 2012

Vandaag was heel divers! Vanochtend ging mijn Lief om 9:45 de deur uit om met z’n pa en broer stenen (waaltjes?) te gaan verstouwen, en begon ik in de Paleistuin-Noord te rommelen. Buuf was ook bezig, en nog eentje kwam erbij en voor we ’t wisten zaten we ons haren te drogen in de zon en koffie te drinken 🙂

M’n schoonzusje kwam langs om tickets te printen, want haar printer deed ’t niet, en ze moest met cadeauzoon naar een evenement in A’veen 🙂

Daarna ging ik verder met de klus; 9 moestuinbakken uitzetten. Op maat. 1 bij 1.20, met paadjes van 40 cm ertussen. Ineens werd er gebeld. M’n schoonmoeder met kleinste neefje voor de deur. Kom maar binnen, gezellig koffie, babbelen en windjes wegkloppen 🙂

Daarna m’n eigenste mams gebeld; bak jij poffertjes vandaag? Ja, natuurlijk bakt ze poffertjes, ieder jaar weer op Moederdag! Dus sjeesde ik op de fiets om ffe een uurtje langs te gaan, gezellig en lekker poffertjes eten 🙂

Bij terugkomst lag er een berg stenen in de Paleistuin-Noord en was m’n lief met familie bezig om ze te verstouwen. Dus ging ik verder met bakken uitzetten. En daarna kwamen ze nog een keer, en dronken we wat bier en ging Lief sla… douchen.

En ik ging nog een beetje in de Paleistuin-Zuid prutten, even bij Buuf haar tuinontwerp bekijken, eten we vandaag hamburgers, omdat dat lekker makkelijk is op zo’n rare Moederdag als vandaag.

Afdrukken