Inhaalslag

Ja, ik moest nog even wat berichten posten, die nog geen tijd hadden gekregen. Ik ben nog bezig met een inhaalslag wat betreft van alles.

Het gaat iets beter met het slapen, omdat we Pluisje s’ nachts uit de slaapkamer zetten wanneer ze wakker is en gaat spelen. Ze moet nog wennen dat ze er dan ook niet meer inkomt. Moet je dan dat gepiep horen, door merg en been!

Inhaalslag ook wat betreft creatieve maaksels enzo. Gelukkig is het nu gaan vriezen, zodat ik een hele goede reden heb om toch die sjaal voor lief af te maken!  maar verder is er nog niet veel gebeurd, aangezien touwtjes, draadjes, knippende scharen, lapjes e.d. nu eenmaal een zeer aantrekkelijke werking hebben op een klein poes. Gelukkig slaapt ze ook af en toe overdag, en begint ze beter te luisteren.

Dus het www.gelukkigedingenwinkeltje.nl is wèl in de lucht, maar er moet nog het 1 en ander gebeuren. Meike’s opdracht is echter het eerst aan de beurt.

Vandaag zijn we begonnen met het verlaagde plafondje oftewel extra bergruimte in de gang. Maar die klus maken we waarschijnlijk volgende week af ivm tekort aan lange schroeven. Die extra bergruimte kunnen we overigens goed gebruiken.

Vrienden van ons hebben afgelopen week een zoontje gekregen. Een nieuw kaartje gemaakt, want ik vind het niet leuk dat achterop zo’n ansichtkaart staat in welke winkel je ‘m gekocht hebt. Of is dat raar van mij? Anyway:
Van harte gefeliciteerd

Gelukkig is het mooi weer. Ik heb de bloembakken voor de ramen in de huiskamer weer gevuld, en alles ziet er een stuk zonniger uit.

Geniet ervan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Afdrukken Afdrukken