Zelfkennis

Presentaties geven aan groepen is aan mij niet besteed. Daar kwam ik tijdens mijn studie al achter & hoewel ik wel m’n best heb gedaan om het te leren, is dat niet veranderd.

In de loop van de jaren heb ik aardig wat zelfkennis opgebouwd. Ik weet waar ik goed in ben, wat ik leuk vind, waar ik minder goed in ben, wat ik echt niet kan, en tevens wat ik echt niet wil. En die dingen kan ik ook nog overbrengen. Ik ben een nieuwsgierig en leergierig mens, tevens autodidact.

En toch, onregelmatig regelmatig is er weer een moment in mijn leven waarop andere mensen tegen me zeggen.. ach, je moet toch dit maar doen, of .. we helpen je wel, of…dan doen we het toch samen, of.. we zien wel waar het schip strandt…

Eerlijk gezegd; ik word daar niet heel erg blij van. Laat mij  maar de dingen doen waar ik goed in ben, dat maakt mezelf en anderen veel gelukkiger!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Afdrukken Afdrukken