RSS Reader

Ik gebruik sinds kort een RSS Reader. Omdat een jaar geleden er nog weinig keus was, of ik die dingen niet helemaal goed onder de knie had (wat moet ik met Times News etc..) had ik het gebruik ervan maar even uitgesteld.

Maar langzamerhand is de lijst van logs die ik graag wil volgen wat uitgebreider geworden en dan zou zo’n programmaatje handig zijn. Dus de RSS Reader’s top 10 bekeken, er 3 stuks van gedownload en er bleek er eentje te zijn wat ik graag wil.

Simpel, overzichtelijk en klein,  gebruiksvriendelijk en geen voorgeprogrammeerde nieuwstroep. Ik houd niet van zelfdenkende programma’s. Fuzzy Duck Reader werd het dus. Van de makers van

 

Het leek een leuk programmaatje, maar uiteindelijk blijkt ie toch wel erg veel ‘errors’ te geven. Dus….. op zoek naar een nieuwe….. want het principe bevalt me wel. Wie weet er een goeie?

Afdrukken

2 reacties

  1. Ha Sab,
    Lang niet gehoord.
    Oh, dat wist ik niet. Firefox gebruik ik alleen om het bouwen van websites te controleren, maar vanmiddag heb ik het uitgeprobeerd; krijg alleen igoogle.nl en die wil ik niet. Thanks voor de tip, maar ik heb er geloog ik toch eentje nodig die via ie werkt… zolang als dat ik Jeroens’s oude mac nog niet in gebruik heb genomen in elk geval.

    Groet Rietje

Reacties zijn gesloten.