Postbank & Bonter

Dacht ik gisteren nog dat iemand anders  het bont maakte, vandaag maakt de Postbank het nog bonter. Dit is niet geruststellend.

Mijn vader belde vanavond met de mededeling dat er post van de Postbank voor mij bij hun was bezorgd (in Haarlem). In de veronderstelling dat het wel reclame zou wezen vroeg ik hem de enveloppe te openen. Het was een afschrift in juiste volgnummer van… inderdaad, mijn eigenste rekeningnummer. Nou vraag ik je; ik woon al tenminste 20 jaar in Amsterdam!

Maar alle informatie klopte, dus ik de Postbank bellen. “eh, u heeft een en/of rekening, heeft u die samen met uw vader?” Ikke: “Nee, ik deel niets met mijn vader en de Postbank!” (ik was tegen die tijd al behoorlijk pissed).

De meneervandepostbank bleef heel rustig en zei dat ze mijn adresgegevens weer terug zouden zetten naar hoe het hoort. Een antwoord op hoe ik zonder het zelf te weten van Amsterdam naar Haarlem was verhuisd kon hij mij niet geven. Wel zullen ze dit gaan uitzoeken. Maar of ik daar ooit antwoord op krijg? Ondertussen woon ik nog steeds gewoon al 10 jaar op hetzelfde adres….en wacht af..

Lief zegt dat we misschien toch over moeten stappen naar een échte bank. Wat vind jij een échte bank?

Afdrukken

Eén reactie

  1. Hm. Ik zit ook bij de postbank, en eigenlijk tot volle tevredenheid. Een echte bank…nou ja, Pieter zit bij ABN Amro, dat is een echte bank, maar ik vind ze zó ballerig! ABN-post aan Pieter is gericht aan “De weledelgeleerde heer M.” Alleen maar omdat hij gestudeerd heeft! Dat is toch erg?! Brrr.

Reacties zijn gesloten.