Poezenproof & opgeruimd staat netjes

Gisteren was m’n vrije dag, maar aangezien ik woensdag al niet lekker was, ben ik gisteren toch naar de markt geweest om vooral groenten te kopen. En besloten om voor s’avonds een kaastaart te bakken. Tussendoor kreeg ik een mailtje van Roel Bergstra, die me vroeg hem te helpen met de stamboom, en ik had wel zin om even wat nieuws uit te puzzelen. Dus die Maaksels die al een tijdje in gedachten waren uitgebroeid kwamen er niet van. Tot gisteravond. Niets op tv. De poezenproof wolmand kwam tot stand. Een uurtje en hij was klaar  🙂

Het andere maaksel begon ermee dat ik enige tijd geleden alle breinaalden van m’n moeder kreeg. En dat waren er nogal wat. Daarbij ben ik begonnen met haaknaalden verzamelen, en tja, waar moet je die dingen dan laten?  Het idee was er al een tijdje, maar de tutorial van Sew, mama, sew deed ’t em. Niet moeilijk, wel veel werk.

undefined

undefined

Lief heeft in de tussentijd alle cd’ s doorgespit naar die ene kerstcd, en we weten ook weer welke dvd’ s we nog hebben liggen. Opgeruimd staat netjes!

Afdrukken