Herfstschotel met kastanjes (2)

Hmmm, dat was lekker. Wel veel werk, ik was vergeten hoeveel gepruts het is om al die schilletjes van de kastanjes te verwijderen, en aangezien Jeroen vorige week al vroeg of ik er dan wel kippenpootjes bijdeed, heb ik het recept enigszins aangepast.

Wel alle ingredienten in dit bericht, maar ook nog 4 ons lamsgehakt (evenals de kastanjes nog bij onze Turkse slager te krijgen), verse geraspte gember en 2 eetlepels Patak’s Milde curry. Toen was de hoeveelheid zodanig, dat we er maandag nog een keer van kunnen eten.  Overigens vind ik Meike’s tip  om de pompoen met schil te eten ook de moeite van het proberen waard.

Afdrukken

Eén reactie

  1. Wij zijn gisteren ook aan de slag gegaan, en Pieter heeft me vervloekt om die £$%&*@! kastjanjeschilletjes. 🙂 En zonnebloempitjes die hun jasje nog aanhadden… blaren heeft-ie ervan (dat zegt hij althans…)

    Het resultaat vond ik geslaagd, maar de volgende keer gaan we het geheel wel iets smeuiger en iets pittiger (die curry vind ik een goede tip) maken denk ik. En (lams)gehakt erbij lijkt me ook erg lekker. Overigens hebben ook wij nog een enorme portie over, die zit in de diepvries voor als mijn moeder weer eens komt eten (ook een pompoenfan)!

Reacties zijn gesloten.