Boek: de droom van de stier – Mandy Scott

Na het eerste deel gelezen te hebben, was ik heel blij, dat het tweede deel gewoon zomaar op de plank in de bibliotheek stond! Joepie; ik kan gewoon door. En door shall it be 🙂

Beschrijving
Engeland zucht onder de Romeinse overheersing, maar ondanks de zware tol die moet worden betaald is er nog hoop. Een jonge vrouw van koninklijken bloede is uitgegroeid tot hét symbool van de vrijheidsstrijd. Breaca is haar naam en zij heeft de titel Boudica gekregen, ‘Zij die de overwinning brengt’. Boudica leidt haar volk in de opstand tegen de Romeinen en komt daarbij tegenover de bruut Julius Valerius te staan.

Droom van de stier is het tweede deel in de epische romanserie over de historische figuur Boudica. Met veel gevoel voor detail brengt Manda Scott een wereld tot leven vol mystieke rituelen, wrede goden, oppermachtige druïden, meedogenloze strijd en tragische liefde.

Afdrukken