Rommelmarkt & Kreeft

Vanochtend vroeg werden we opgehaald door Lief’s ouders, omdat we met z’n 4-en naar de Expo-hal in Vijfhuizen naar de grote Snuffelmarkt gingen. Zo; dat was weer een heleboel meuk 🙂

Zelf kocht ik een aantal kookboeken (die ik nog niet had), voorleesboeken voor kleuters, een set vazen rood met wit van zwaar glas (oja, zo mooi!) en een plateau van hout met metaal waar ik m’n kastanjes en herfstprul op kan leggen. We hebben er nu toch de plek voor.

Tegen 13-en waren we allemaal wel klaar en uitgekeken en opperde Lief om in IJmuiden te gaan lunchen. Leuk idee! Kwamen we bij restaurant de Meerplaats aan, waar je heerlijk kunt eten. Oktober is Kreeft maand, dat liet ik me geen 2e maal zeggen, want ik heb nog nooit zo kreeft gegeten. Lekker!

Het duurde wel een beetje lang voor het eten kwam, maar was zeker de moeite waard en ondertussen hadden we het heel gezellig. Een goeie dag dus 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Afdrukken Afdrukken