Zomer 2007; het begin

Zomer 2007; gisteren begonnen. In elk geval gisterochtend. Helaas is er nu weinig meer van te merken, en zitten wij met deuren en ramen dicht, vanwege regen & kou 🙁

Het was een rare, drukke & verrassende dag vandaag. Vanochtend ben ik eerst heel vroeg boodschappen gaan doen, omdat de yoghurt die ik wilde gebruiken voor Huug’s cake niet goed meer was. Dus daarna cake gebakken en wassen gedraaid en opgeruimd. Ineens werd er aangebeld en stonden vrienden Ernest & Jana voor de deur, we hebben gezellig wat gedronken in de tuin en een beetje bijgepraat. Leuk zo’n onverwacht bezoekje.

Daarna had ik een sollicitatiegesprek in de stad en boodschappen te doen en toen ik eenmaal weer thuis was, had ik het in m’n hoofd gehaald om Cornette’s Zweedse gehaktballetjes te maken. Goed gelukt. De gestoomde boontjes wat minder, die waren net niet gaar.

Dinky bleek heel erg gespuugd te hebben in haar bedje en op een ander plekje te liggen slapen. Eerst had ik het niet door. Haar achterpootjes zakt ze nu ook echt langzamerhand door. Nu ligt ze weer in een schoon bedje. Eindelijk rustig te slapen.

De cake is zo erg lekker, dat lief net nog een plak heeft gehaald 🙂

En deze kwam ik gisteren onderweg tegen, maar ik heb geen verstand van wat het er voor eendje is:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Afdrukken Afdrukken

Eén reactie

  1. Da’s een scholekster. Die hoort eigenlijk op het strand en niet in de stad.
    En ja, de cake is inderdaad super 😀

Reacties zijn gesloten.