Boek: De Gifmeester – Liz Williams

Ik ben er net in begonnen, maar viel bij de 1e bladzijde in slaap. Dat komt vast niet doordat het boek niet interessant is… 🙂

Beschrijving
In DE GIFMEESTER vertelt Williams het verhaal van Alivet Dee, een vrouwelijke alchemist. In haar wereld, waar de mens tot de allerlaagste klasse wordt gerekend, gaat alles en iedereen gebukt onder het schrikbewind van de buitenwereldse Heren van de Nacht. Om haar tweelingzuster vrij te kopen nadat ze in slavernij is weggevoerd naar het paleis van de Heren, spaart Alivet trouw elk verdiend muntje. Aan haar plannen komt abrupt een eind als een van haar welgestelde klanten overlijdt aan een door haar persoonlijk gebrouwen zalfje. Gezocht wegens moord gaat ze wanhopig op zoek naar de onbekende man die haar teloorgang heeft gestuurd. Deze man is haar enige redding…

Titel: De Gifmeester
Auteur: Liz Williams
Uitgever: Mynx
Verschijningsjaar: Juni 2004
ISBN/EAN 13: 9789022539569
Winkelprijs: E Alleen verkrijgbaar via bol.com partners of als 2ehands artikel.

Afdrukken