Boeken op de Dam

Vandaag, en het thema was Architectuur.

Een kluifje naar mijn hand! ‘Een mens kan nooit genoeg boeken hebben’ is mijn lief’s motto en wordt door mij helemaal onderschreven.

Vandaag had ik me voorgenomen om me in te houden (qua uitgaven) en dat ging heel goed, totdat ik ineens het zo felbegeerde picknickboek tegenkwam, en tegelijkertijd een quilt/patchwork bijbel. Tja….

Die moesten toch ook nog allebei maar mee. En tegen die tijd hadden we ook erg genoeg van mensen (niet allemaal hoor, maar die met fietsen, of zonder fietsen denken dat ze dwars door jou en die boekenstand heen kunnen wel, die wilden we eigenlijk gaan slaan of schoppen), en dan is het tijd om weg te wezen.

Maar ook om even rustig ergens te gaan zitten. De Irish Pub zat helemaal vol, binnen en buiten. Café Scheltema buiten wel helemaal vol, binnen helemaal niet. Dus hebben we daar heerlijk even zitten bijkomen. Eenmaal in de tram (binnen en buiten helemaal vol) begon het te regenen. Dat was niet erg, daar had ik al op gerekend. Want vrijdag schijnt het 30 graden te worden! Dan kan het beter nu regenen 🙂

Bewaren

Afdrukken