Boek: De Razernij van een Koning- Fiona McIntosh

Ik heb zo lang gewacht tot dit boek eindelijk in het Nederlands vertaald was, dat ik het vergat. En ineens kwamen we het op de snuffelmarkt in Hoofddorp tegen! Moest eerst het vorige boek nog even uitlezen, en toen mocht ik.. Mijn Lief was nog niet in deze serie van 3 begonnen, want hij wil ze alle drie achter elkaar lezen. Superserie! 🙂

Beschrijving
Hoewel de wrede tiran Loethar zichzelf eigenmachtig en met geweld tot koning heeft gekroond van het rijk van de Denovaanse bond, is hij desondanks een zeer geliefde vorst. Niet in de laatste plaats omdat Loethars steppenvolk zich de afgelopen tien jaar heeft vermengd met de plaatselijke bevolking.

Helaas is hij er niet in geslaagd zijn tegenstrever, de rechtmatige erfgenaam van de kroon, prins Leonel, uit te schakelen. Sterker nog, …

Titel: De kronieken van Valisar: Deel 3 De Razernij van een Koning
Auteur: Fiona McIntosh
Uitgever: Luitingh
Verschijningsjaar: Mei 2011
ISBN/EAN 13: 9789024532292
Winkelprijs: E 19,95

Afdrukken