Donderdag Doe-Dag

Meestal is vrijdag schoonmaakdag, maar vandaag was een Doe-Dag. Ik had s’ochtends al een hele lijst van dingen die ik moest doen en dingen die ik wilde doen. Dan kan ik namelijk kiezen waar ik zin in heb.

Maar het begon ermee dat Aldfaer (m’n stamboomprogramma) niet openging, aangezien Microsoft iets veranderd had via auto-updates. Gelukkig had Microsoft er uiteindelijk ook een Hotfix voor gebakken, dus dat kon ik redelijk snel weer oplossen. Maar evengoed weinig tijd om morgen voor te bereiden. 

Een van de dingen die ik wilde doen was naar de Rozengracht; Coppenhagen kralenwinkel. Coppenhagen . In geen jaren geweest, en wat ik nodig had, kon ik niet vinden, maar wel andere dingen. Ik kreeg een verhaal bij een snoertje pareltjes en gaf een verhaal bij Matabia’s. Ik kreeg een hand toen ik de deur uitging 🙂

Voor een cadeautje moest ik foto’s ophalen en karton, plakkertjes zijn blijkbaar zelfs in de speelgoedwinkel onbekend, dus dan maar stikkertjes…

Eventjes muziekjes gekeken bij Velvet, en stof gehaald bij Barotex, want dan kan ik mooi nog die paasplacemats maken voor onze paasbrunch.

Boodschappen doen, eten koken, kortom, s’avonds was ik af en uit. Gek he? 

Afdrukken