Doe-dag

Heerlijk weer buiten, dus vanochtend eerst nog een paar nieuwe tegels voor het terrasje gelegd, en een deel schoongemaakt, waar de nieuwe border moet komen. Dinky ook buiten, maar die vond het toch nog koud en rende in- en uit. Vanmiddag sliep ze voor pampus 🙂 Oja, hier op de site daarna ‘Tuintje’ bijgewerkt met foto’s van februari en maart.

Daarna opgeruimd, was gedraaid, oude bloemen weggegooid (m’n katjes krijgen worteltjes!), en schoongemaakt. Ik geloof dat ik binnenkort een voorjaarsschoonmaak ga houden. Daar heb ik geloof ik wel zin in.

Verder een Hang-op-zak voor yoghurt gemaakt (nee, geen foto, die komt over een tijd in m’n toekomstige webwinkeltje, maar dan de verbeterde uitvoering).

En vanavond een heerlijk recept van culinette.nl gemaakt; gebraden kipfilet met peer, rode ui blauwe kaas uit de oven. Met gebakken krieltjes en Sperziebonen & Peas. Dus wij diner voor 2 aan onze nieuwe tafel en het was errug lekker (laatst kwam ik erachter dat de ‘u’ in errug zelfs een naam heeft: svarabhaktivocaal zie: svarabhaktivocaal. ) 

En nu ben ik moe en rozig en wil geloof ik vroeg naar bed.

Afdrukken