Balans

Vandaag mocht ik weer krachtpatsen in 020. Dat doe ik al enige tijd, en het zet zoden aan de dijk. Langzamerhand heeft m’n fysio me bijna alles geleerd om ook als chronisch pijnpatiënt in ieder geval een betere (dus leukere) kwaliteit van leven te hebben i.p.v. alleen maar pijn.

Resten er nog een aantal dingen die ik wil weten/leren voordat ik hem gedag zeg, en vandaar dat ik vanochtend op de loopband mocht. Het gaat om de balans, dus maakt het niet uit hoe ik dat ding instel, en hoe lang. Dat was leuk! Alleen daarna ben ik vreselijk duizelig; m’n hersentjes begrijpen niet helemaal wat er gebeurd 🙂

Daarna op de crosstrainer. Jee, wat is dat zwaar! 5 minuten is meer als genoeg. Maar wel een heel verschil met 3 jaar geleden, toen begreep ik nog niets van bewegen 🙂

En daarna ben ik heerlijk koffie gaan drinken bij vriendin B. & de kids die allebei thuis waren, en zijn we samen een stuk gaan reizen op de terugweg naar huis.

Afdrukken