Waar ik van hou – vrijdag

Met m’n moeder op een vrije dag op stap. 

Vandaag Haarlem stad gedaan, de kweektuinen doen we over een tijdje wel eens, als er weer van alles in bloei staat. Dit keer Xenos (magneetbeestjes & 2 kaarten), Lorelei, Dille en Kamille (slappe lach & een zaaikasje), Lady Sting (2 passende rokjes in de aanbieding), Café op de Botermarkt (alwaar koffie en ijsthee), de Hobby winkel op de gedempte gracht (wat was die man stug…. enne, nee, geen kartelschaar, want die doet het misschien nog) en nog wat winkels tussendoor waarvan ik de naam niet weet.

Daarna heel moe en tevreden weer naar mijn ‘ouderlijk’ huis gehobbeld, alwaar m’n vader altijd op vrijdag overheerlijke patatten bakt. Met sla en tartaartjes. Vervolgens heeft hij me met de auto naar het station gebracht, alwaar de trein mij zonder mankeren halverwege huis bracht, en de tram de andere helft.

Dille & Kamille (afd. tuinassortiment); “deze spiezen zijn vast voor de Barbeque bedoeld, kijk maar, kip, lamsvlees, varkjesvlees en kalkoen”

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Afdrukken Afdrukken