Waar ik van hou – donderdag

S’ochtends samen met de Dink(ypoes) op schoot koffiedrinken, m’n onderzoek naar de familie Roodhof verder uitbreiden en me realiseren dat het 1 maart is. Als ik wakker (lees helder) genoeg ben het NUON bellen in verband met een veel te hoge gasrekening (ja, euri 500 bijbetalen, alsof je een emmer leeggooit!) en nog allerlei andere organisatorische telefoontjes plegen.

En als dat allemaal gepiept is, lekker genieten van het mooie weer: droog, zonnig, ongeveer 9 graden, dus, hop, m’n tuintje in 🙂

Vandaag ben ik zo’n 3 uur beziggeweest met het leggen van de tegels als terrasje onder de rozenboog. Vies, modderig, maar het is gelukt. Kennisgemaakt met de dochter van m’n buurvrouw 2 huizen verderop, zij was ook lekker in de tuin van haar moeder bezig. Daarna de bruidssluier die over de rozenboog klimt verder gesnoeid, want die verstikt anders komende maand de kamperfoelie en de passiebloem die er ook tussendoor nog groeien.

Bovendien heb ik daar vorig jaar 4 clemati neergezet die ik van Bertus kreeg, waarvan 3 het er nog doen.

Nu in de namiddag pijn in m’n rug (ja, gek he, gisteren plintjes, vandaag stoeptegels!) een heerlijk opgeruimd gevoel, en zeer voldaan naar buiten staren waar een flinke stortbui naar beneden komt. Lekker. Als het binnenkort weer zonnig en droog is, volgen er foto’s.

Afdrukken