Project 023: Slapen enzo (2)

Vanochtend eerst naar de fysio geweest, en gaan krachtpatsen, en eenmaal thuis begonnen met de rest van het project. Tegen 3-en had ik een dip, maar toen kwam m’n vader langs om een doosje wijn te brengen, en gezellig te doen, en daarna ging het beter.

Jeeeyyyy, het bed zit in elkaar! Nu moet ’t alleen nog op z’n plek en misschien aan de muur bevestigd, maar we kunnen weer in een bed slapen in plaats van op de grond. En hebben zeeën van bergruimte in die grote lades eronder.

Afdrukken

2 reacties

  1. Ja, ’t ziet er prachtig uit. Wiebelt alleen wel een beetje… ach, ’t zal wel wennen.. & anders draai ik er een paar extra schroeven bij met haakjes bij, net als de oude bedombouw 🙂

  2. Ziet er geweldig uit!! Als we toch geen IKEA hadden?? Dan hadden we ook geen Brimnes, Molger, Oxel etc X

Reacties zijn gesloten.