Projecten 023

Mijn Lief ging vanochtend eerst hardlopen, en ondertussen maakte ik onze slaapkamer leeg en klusproof. Even lekker brood halen bij de warme bakker om de hoek. Tot mijn verbazing hingen er nergens prijzen, maar wel ‘Nu in de aanbieding‘ en ‘Drie halen 2 betalen‘. Toen Lief terugkwam, ging hij verder met het stellen van de kasten, en daarna de 1e schuifdeur in elkaar zetten. Ik ging helpen wanneer dat mocht 🙂

Tussendoor kwam Broer z’n schuurmachine weer ophalen en even later mijn Bapa  een doosje wijn brengen en gezellig een kop koffie drinken. Goh, wat vind ik dat leuk, die familie die even komt aanwapperen.

Terwijl Lief met de kast bezig was, heb ik de vitrages voor de huiskamer afgemaakt. Ook niet zo’n fijne klus; ik kan de handleiding van m’n Pfaff even niet vinden, en nu breekt de draad steeds, of maak enorme lussen. Enfin, ze hangen. Oja, en ik heb ook nog verlichting in de trapkast gemaakt, zodat ik daar binnenkort alle gaten kan dichten en de vloer leggen.

Lief zwoegde door en samen hingen we die deur erin. Maar toen was het al half 3, en moesten we ook nog een paar boodschappen doen. Dus samen op de fiets. En na terugkomst, de 2e deur. En toen die erin zat, was ik alvast begonnen met 1 lade in elkaar te zetten, gewoon om te zien hoe makkelijk ’t zou gaan… Met gevolg dat we om half 8 vanavond gestopt zijn, er zitten 2 lades en een plank in en morgen de rest… Heel vermoeiend zo’n klussendag!

Dus komt zodirect de Langsbrengchinees 🙂

Afdrukken