Recept: Gnocchi-sperziebonen schotel

20200505_IMG_3327

Even een ander eenpansgerecht proberen; hoewel ik er wel wat pannen mee vies maakte. Deze was lekker. Ik heb ontdekt dat goed gebakken, voorgekookte gnocchi veel lekkerder is dan die gekookte sponsjes!

Ingrediënten
500 gr sperziebonen (250 gr pp is niet teveel)
2 uien
4 worstjes (merquez, saucijzen, braadworstjes o.i.d.), of je houdt ’t vegetarisch.
3 el pesto

Bereiden
Bak de gnocchi’s langzaam in olijf-zonnebloemolie tot ze lekker bruin zijn. Regelmatig omscheppen. Maak de sperziebonen schoon, hak ze in stukjes en stoom ze in de pan met een beetje zout (of koken, kan ook). Snipper de uien. Haal de vellen van de worstjes, snijdt deze in stukken. Fruit de gesnipperde ui en voeg de worstjes toe. Lekker bakken tot alle worst gaar is. Giet de sperziebonen af, voeg ze toe aan en zo ook de gnocchi. Pesto erdoor roeren, klaar. Eet smakelijk!

Afdrukken