Boek: Een echo in de tijd – Diana Gabaldon

Ja, eindelijk begonnen aan de nieuwste Diana Gabaldon! Die lag al sinds kerstcadeau op me te wachten, maar meerdere boeken tegelijk lezen heb ik nog nooit leuk gevonden. Nu de trollen uit zijn, is zij aan de beurt, en daarna heb ik nog een boek nieuw-te-beginnen serie van broer en schoonzus liggen. Qua lezen ben ik voorlopig onder de pannen.

Update 15-4-2010:

Eindelijk tijd gehad om heerlijk mijn boek uit te lezen in de vakantie. In stoel, glaasje wijn erbij, kijkend af en toe naar eekhoorntjes werd dit boek weer datgene wat ik ervan hoopte; een boek waarin mensenlevens gevormd worden, en nog weer drie boeken verder kunnen 🙂 Binnenkort nog eens rustig overlezen om te kijken of ik geen clou’s heb gemist.

Een echo in de tijd
Een echo in de tijd
Diana Gabaldon

Beschrijving
Voormalig jakobijn en rebel Jamie Fraser weet drie dingen over de Amerikaanse opstand: de Amerikanen zullen winnen – hoewel het daar in 1778 nog niet naar uitziet -, tot het winnende kamp behoren betekent nog niet dat hij het er levend af zal brengen en hij sterft liever dan zijn zoon tegen te komen op het slagveld. Frasers vrouw, de uit de twintigste eeuw afkomstige verpleegster Claire Randall, weet dat de prijs die de Amerikanen voor de overwinning zullen betalen hoog zal zijn en ze is vastbesloten ervoor te zorgen dat Jamies leven daar niet bij hoort…

Titel: Een echo in de tijd
Auteur: Diana Gabaldon
Uitgever: Boekerij
Verschijningsjaar: November 2009
ISBN/EAN 13: 9789089680785
Winkelprijs: E 24,95

Klik op de cover om het boek bij Bol te bestellen.

Afdrukken