Eropuit; Vrijmarkt Santpoortse Feestweek

Was toch nog een fijne dag vandaag (ik voelde me gisteren behoorlijk iebelig)..

Vanochtend Mindful yoga door Marijke i.p.v. Claar, in geen tijden lag ik ineens in een houding waarvan ik dacht “hoe ben ik hier nou in terecht gekomen?” ?

Daarna omkleden en broodje eten, Lief even gesproken en toen op de fiets naar de vrijmarkt in Santpoort-Noord. Want het is feestweek, en ik verheug me daar ieder jaar op, maar door het weer, zag ik van de week nog niets daarvan….

Eenmaal aangekomen bleek dat mensen al aan het opruimen waren, maar ineens… Michelle! Dat was leuk 🙂 en zij was nog vol op in de verkoop, dus druk ook bij haar stalletje. Het bleef droog, we kletsten bij en toen het echt ging regenen hielp ik een handje opruimen en stapte weer op de fiets naar huis. Super gezellige middag gehad.

Vrijmarkt

Nu is het weekend, ik heb de nieuwe leden welkom geheten in de thuisbakkersgroep, we eten vanavond shoarma-kool en kijken vast nog een River cottage. Fijn weekend allemaal!

https://sochicken.nl/4-mindfulness-oefeningen

Afdrukken