December: Kerstdagen

Toen we zaterdagochtend wakker werden, hebben we op ons gemak heerlijk ontbeten aan tafel. Dat ‘aan tafel’ is bij ons eigenlijk alleen traditie op feestdagen, en daardoor extra feestelijk.

Vervolgens tassen gepakt, de boel afgesloten en met de bus naar 023, alwaar voorbij halverwege ineens tante Rietje, oom Piet en nichtje Roos de bus instapten. Dat was een grappige verrassing 🙂 Maar ons doel was het Carlton Square, alwaar we een kamer hadden geboekt. Want; vooruitziend op een feestavond, en gladde wegen, leek dit ons beter. Het was een goed idee.

Zo’n inrichting ziet er altijd uit als Kerst zo, toch?

Het kerstdiner bij ons familie was feestelijk, gezellig en lekker. We hebben ervan genoten. En pa zette ons voor het hotel af, alwaar we zo binnen konden rollen. En vreselijk slecht sliepen. Je eigen bed is per slot van rekening toch het lekkerst!

De volgende ochtend gingen we lekker ontbijten (Ja, weer feestelijk aan tafel). Ken je dat; zo’n grote verwarmde bak met roerei en gebakken ontbijtspek? Hmmmm…..

Met de bus waren we tegen 12-en weer thuis. En van de wereld, dus deden we niets meer. Ja, ik een beetje stamboomonderzoek, en Lief op de bank. En Pluisje was zo blij om ons te zien 🙂

Kerst is leuk, maar je wordt er wel moe van, hahaaaa.

Afdrukken