Nieuwe Challenge

Ik doe weer eens mee aan een Challenge. Huishouden is soms leuk, soms niet. Maar het zijn altijd de dinges die terugkomen, elke keer weer. Dus om een beetje gemotiveerd te blijven, ben ik vaak blij als er weer zo’n Challenge is.

Schermafbeelding 2019-03-16 om 11.35.44

Deze begint met een week in de Badkamer. Wat een ramp iedere keer. Sinds we hier 8 jaar kwamen wonen, zat er binnen een week zwarte schimmel in de voegen! En dat voor een gerenoveerd huis…

Begrijp me niet verkeerd; we hebben een mechanisch ventilatiesysteem in de badkamer, die draait nog bijna een uur door nadat er is gedoucht. Het raampje staat bijna de hele dag open. Het rooster boven het andere raampje staat altijd open. Ik maak de muren droog met een trekker na douchen en de vloer daar gaat standaard een bezem overheen.

Helaas, iedere 3 maanden ben ik bijna verplicht er een spuitbus HG tegenaan te gooien en eerlijk gezegd; dat ben ik volledig zat!

Dus hopelijk op nieuwe mogelijkheden en schoonmaak ideeën komen via deze Challenge. Dat houdt de moed er in 😀

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Afdrukken Afdrukken