Recept: Grote garnalen in pittige roomsaus

20180604_IMG_5763

Ingrediënten
Grote garnalen (genoeg voor 2 personen)
olijfolie
1 ui, gesnipperd
1 teentje knoflook, fijngehakt
1/2 rode paprika in blokjes
1/2 el paprikapoeder
1/2 el kerriepoeder
2 tomaten zonder zaden in blokjes gesneden
scheutje whisky
100 ml kookroom
1 el peterselie, fijngehakt

Bereiden
Bak de gesnipperde ui en fijngehakte knoflook in de olijfolie in een hapjespan, tot ze glazig zijn. Bak dan de paprikablokjes even mee. Voeg de kruiden toe en de garnalen en schep het spul even om. Meng de tomatenblokjes erbij en blus af met een scheutje whisky. Voeg dan de kookroom toe en kook het iets in. Op smaak maken met peper en zout. Peterselie er overheen strooien. Lekker met stokbrood en pittige komkommersalade!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Afdrukken Afdrukken