- Dingen van de Dag - http://majoh.nl/weblog -

Doe het zelf: Behangen

Dus omdat het klussen gisteren met die Blamp zo goed ging, besloten we vandaag te gaan behangen. Als het vandaag niet kan, dan doen we het nooit… En wat zagen we er tegenop!

Wat een rotklus, eerst de halve slaapkamer leeghalen, het bed leeghalen, de boel verschuiven, overleggen hoe we het verder zouden aanpakken, de boel afplakken, uitrekenen hoeveel plaksel nodig, en toen toch echt aan de slag.

De eerste strook zit, gelukkig die zit. De tweede ja shit die moet wel goed aansluiten, maar dan ook echt goed, dus toch weer loshalen en opnieuw tegen de muur. Na de derde strook gaat het steeds beter.

Wat een viezigheid, weinig beweegruimte, alles zit onder de behangersplak, oh, die tafel moet eerst afgepoetst. Een emmer vol met 6 liter sprm… nee dat zeggen we niet hardop hahaaa je moet toch ergens om lachen

Op het laatste stuk is het stucwerk niet je van het, dat was een prutser als je het mij vraagt, en het mesje trekt dus geen mooie strakke lijn bij het afsnijden. Maar ach, het spul zit er op en de hele slaapkamer stinkt!

Het ziet er Sjiek en Engels uit, oh, wat hebben wij een mooie slaapkamermuur 😀