Beleef-dingen Januari 2018

Werd mij onlangs de vraag gesteld; “Waar werd jij blij van in de maand januari?”. En op de een of andere manier triggerde die vraag. Er waren best wel dingen waar ik in januari niet blij van werd. Altijd makkelijker om in een minuut op tafel te leggen. Ondertussen is het allang de 2e week van februari terwijl ik dit schrijf, maar het bleef triggeren en dus bedacht ik dat het wel fijn zou zijn om van iedere maand dit jaar na afloop de blijdste dinges op een rijtje te zetten. Ik maak toch al ieder eind van het jaar een ‘jaaroverzicht’ om me te herinneren aan. Dus waarom niet iedere maand alvast wat voorwerk gedaan?

Natuurlijk wenste ook ik iedereen een gelukkig Nieuwjaar en vierde op 5 januari m’n verhaardag. ’s Ochtends na de Mindful yoga trakteerde ik m’n vriendinnetjes op de sportschool en in de namiddag kwamen m’n ouders gezellig een wijntje doen. Mijn lief bestelde sushi en ik kreeg fijne cadeau’s. Tussendoor veel felicitaties, op fb, telefoon, whatsapp en kaarten. 52e worden was op deze manier helemaal fijn.

Met zusje F. naar Keramikos en Ikea was ook een klein feestje.

20180102_IMG_3850_Keramikos

Het weer in januari was niet koud, vooral grijzig en grauw, dus die paar dagen dat het mooi weer was, gingen we eerst een stukje rijden met onze nieuwe blauwe haai* en deden een prachtige, knusse tentoonstelling in de VVV te Lisse aan. Goed idee was dat, we fleurden er van op.

IMG_3908

Een weekend later konden we een rondje lopen bij Leyduin in het bos.

Schermafbeelding 2018-01-14 om 18.52.19

En kon ik wat snoeien in de Paleistuin-Zuid. Die ene dag dat het wel mooi weer was, hadden we prachtige zonsondergang!

20180122

Ik probeerde nieuwe recepten uit, vooral gebak. De bananen-chocolade-gembercake was geweldig lekker en snel op ook, daarna de Griekse yoghurttaart aan de beurt.

Een heuse storm, en het genot van een Elfje

20180118_storm

Gein bij de mindful yoga

20180119_2

Appartment Therapy heeft ieder jaar January Cure en daar doe ik sort of aan mee. Ruimt lekker op, zo na de feestdagen

20180123_IMG_4011

Verheugjes waren er en veel afspraken met vriendinnen & familie; verwacht en onverwacht.

Vriendin Belinda belde dat ze een dag!! vrij had en zin had om langs te komen; we hadden elkaar heul lang niet gezien.
Vriendin Sab nodigde me uit voor lunch bij tante Sientje hmmm en door een andere vriendin verwend met een tijdschrift. Heerlijk zitten lezen de volgende dag.

20180112_IMG_3932

20180125_IMG_4032_Lunch_Sab

20180126

Van verhaardagsgeld kocht ik de Japanse papierstruik, zo blij mee!

20180125_Japanse_Papierstruik

Een afspraak met Marijke was heel bijzonder, zowel in het elkaar weer ontmoeten, als foto’s & verhalen, als op een denkspoor gezet ivm werk. De radartjes draaien…

20180124_Coert

Natuurlijk deed ik dit jaar weer mee met de Tuinvogeltelling en was heel happy met deze leuke tekening die ik kreeg

20180128_Tuinvogeltelling

En niet te vergeten de Fitte Ladies!

20180124_IMG_8941

Nu ik er zo naar kijk: januari 2018 was een cadeau-maand 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Afdrukken Afdrukken