Boek: Het blauw van Rembrandt – J. Kaster

Na Bramenwijn van Joanne Harris was ik begonnen in een dikke roman, die na een halve centimeter lezen nog niet kon boeien. Ik kon niet eens navertellen wat ik had gelezen.. dus die gaat op de stapel ‘weg ermee’. En toen vond ik ineens deze;

Het blauw van Rembrandt
Het blauw van Rembrandt
J. Kastner

en die leest heel erg makkelijk weg. Leuk, ik weet goed de weg in m’n eigen stad, ook in de tijd van Cornelis Suythof 🙂

Omschrijving
roman naar de aantekeningen van de schilder en tuchthuisopzichter Cornelis Bartholomeusz. Suythof, opgeschreven in Amsterdam, aan boord van het zeilschip Tulpenburgh en te batavia in de jaren 1670-1673.

Titel: Het Blauw van Rembrandt
Auteur: J. Kastner
Uitgever: Karakter Uitgevers B.V.
Verschijningsjaar: februari 2009
ISBN/EAN 13: 9789061127208
Winkelprijs: E 9,50

Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com

Afdrukken