Project: Kroonluchter (2)

Het afmaken van onze kroonluchter moet niet al te lang wachten; en het volgende onderdeel was lampenkapjes. Maar kapjes zijn best lastig te vinden. Ze heten soms me-zus, en soms me-zo wanneer je ze op internet zoekt, en blijkbaar is het mode om ze met de meest vreselijke stofjes en bandjes en bloemetjes tot een ontploft geheel lampenkapje te maken. En zukke wilde ik dus echt niet!!

Omdat ik toe was aan m’n eerste echte ommetje, besloot ik de tram te pakken en een stukje te lopen naar de Bilderdijkstraat. Eens even kijken of dat goed zou gaan (wat betreft mijzelf), en of er daadwerkelijk een Xenos was verrezen in die contrijen 🙂

En toen vond ik daar de laatste 6 witte, organza lampenkapjes! Joehoee!

Gaaf he! Maar het geeft toch een enorme bom licht, zo zonder dimmer, en nog wat andere afwerkingen waar we wel ideeën over hebben. Het project Kroonluchter vordert 🙂

Afdrukken