Landelijke Banenmarkt

Tja, wat zal ik zeggen? Schattig. Maar ik meld me bij deze aan voor organiseren & professionaliseren, volgende keer. Je kon echt zien dat het geen drol mocht kosten, en behalve een teveel aan plastic tasjes (in deze tijd van duurzaamheid,  consuminderen & bezuinigen??) plus die hele grote vlag boven de ingang, stelde het weinig voor.

Heel veel voor mensen die zzp-er willen worden, eigen ondernemerschap, het starten van een internetbedrijf,  KvK etc. De stands (lees borden tegen de muur) met vacatures, daar was niemand van het UWV te vinden die er iets zinnigers over kon zeggen.

Ik zou zeggen: van A naar dat kan UWV Beter!

Afdrukken

Eén reactie

  1. 5 November banenmarkt Heinekenmusic hall hopelijk oogt die beter. Met die van de UWV kwam ik vorig jaar al nergens mee. Vroeg me af wat de bedoeling daar was, ze vroegen alleen flexibele mensen.En aangezien ik al niet van elastiek ben.

Reacties zijn gesloten.