Pure Markt

Via ZTRDG kwam ik erachter dat er deze zondag een Pure Markt georganiseerd zou worden. Het is in een heel ander deel van de stad (bij ons in Oud West hebben we zoiets niet, evenals volkstuintjes!); een deel waar we werkelijk nooit komen. Ik ken alleen de Middenweg en Lineausstraat van toen ik als lagere schoolkind met bus 55 naar zwemles ging vanuit de Bijlmer.

En aangezien ik van kokkerellen houd, onze korte vakantie nog niet was afgelopen, gingen we op de tram, camera’s mee en zouden ons laten verrassen. Wat ook zo was.

Een hele leuke locatie om kramen zo neer te zetten dat er in het midden bankjes met tafeltjes zijn, grote variatie aangeboden, hoewel ik het jammer vind dat men zo weinig prijzen bij de waar vermeldt. Niet iedereen heeft het geld op z’n rug groeien tegenwoordig. Bandje erbij (koud!) en voor de kids een draaimolen.

Anyway, heerlijk cider geproefd bij CiderCider (Wouter, bedankt & we komen graag nog een keer proeven) en een fles perencider voor speciale gelegenheid meegenomen. Ook een ginormisch blik Confit de Canard, komt vast van pas over een paar maanden wanneer de feestdagen beginnen 🙂

Na een anderhalfuur waren we uitgekeken, en gingen met de tram weer terug naar Pluisje en ons postzegelhuisje.

Afdrukken