- Dingen van de Dag - http://majoh.nl/weblog -

Recept: Couscous salade

Bij warm zomerweer zo lekker, je kunt het als bijgerecht eten, maar evengoed is het zo als maaltijdsalade net zo heerlijk. Voor ’t eerst gemaakt in juni 2007, maar langzamerhand aangepast naar onze smaak. Wij kunnen er ruim twee dagen van eten, en dan krijgt de Buuf ook nog een bakje, aangezien ik er verder geen zout, suiker of vet extra aan toevoeg.

Benodigdheden:

En van alles wat erdoor kan

Klaarmaken:

Kook het water, zet het gas uit als het kookt, en voeg de couscous toe. Even goed roeren en daarna even laten staan. Na een poosje nog een paar keer goed doorroeren en een scheutje olijfolie erdoorheen roeren. Als de couscous enigszins is afgekoeld, alle ingrediƫnten fijnsnijden en erdoorheen roeren. Je kunt de couscous salade in de koelkast laten afkoelen, of iets warmer eten wanneer je dat lekkerder vindt.