Eindelijk Lente!

En toen was het gelukkig eindelijk lente!

En aangezien de zon scheen, gingen we er even op uit. Ik weet wel dat Lief elke week zo’n 3x in het Vondelpark komt, maar als je hardloopt dan ziet je al die plantjes & dingetjes niet. Dus werd het rondje Vondelpark, waarvan we het grootste gedeelte om het park heenliepen, want iedereen vond het leuk om daar te lopen, fietsen etc.

Er zijn nieuwe bordjes geplant:

bordjes

Ik vroeg Lief waar de ooievaars zitten, en toen gingen we kijken. De nesten waren leeg, maar toen zagen we ze ineens in het gras eronder lopen, 2 stuks.

Vroeger waren de reigers zeldzaam, tegenwoordig niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Zal dat met de ooievaar ook zo gaan?

Deze klimhutten zijn ook nieuw, maar je kunt er (nog?) niet in klimmen, want er is geen trap bij te bekennen…

We liepen langs Reply, waar nu 4 andere bedrijven in zitten. Het vroegere Kardan kantoor staat te huur. En toch lijkt het alsof we bij Reply zo naar binnen kunnen stappen. In de van Eeghenstraat zag ik deze ineens..

En verderop stond ook van alles in bloei 🙂

Eenmaal thuisgekomen aten we een dubbele boterham (Lente maakt hongerig!) en mocht Pluisje weer naar buiten. Ook Lief probeerde het bankje terwijl ik aan het rommelen was, maar vond het nog wel koud. Het ziet er ook nog een beetje kaal uit, maar binnenkort groeit er weer van alles.

En het is gelukkig eindelijk toch Lente geworden, kijk maar:

krokussen

Happy Lente allemaal!

Afdrukken

Eén reactie

Reacties zijn gesloten.