Restaurantweek: Brasserie Schiller

Dat was gezellig met m’n ouders, en leuke entourage en lekker ‘geluncht’ 🙂

We hadden om 13.00 uur gereserveerd voor de lunch bij Brasserie Schiller (nee, niet het cafe, maar ernaast), en het menu bestond uit salade van kalfsrollade en ik en m’n vader aten Heilbot met gewokte groente en knoflookpuree in bladerdeeg, en m’n moeder en Lief aten dezelfde salade, maar als hoofdgerecht entrecot met aardappeltjes met ragout en groene asperges. Toe koffie met en friandises. Die laatste had ik donderdag zojuist opgezocht, maar betekent chocolade of chocolaatjes toe.

Middagvullend, fijn om bij te praten zo weer eens, en met een klein wandelingetje naar de tram waren we bijtijds thuis. Vanavond hoeven we niet veel meer. Wat kan zo’n weekend vermoeiend zijn he? LOL

Afdrukken